AGENDA: België - Ardennen - Wéris - oktober 2018 nu te boeken, maximaal 6 deelnemers

AGENDA: Engeland, 19 t/m 26 april 2019, maximaal 10 deelnemers

Vraag nu vast vrijblijvend informatie aan of doe een pre-boeking via travel@ziejezelf.nl

REIZEN
Bij Transformatie Reizen & Vakanties ligt de nadruk op het volledig ervaren en beleven van de plaatsen en plekken die we bezoeken. Dit kan alleen als er onderling vertrouwen is. Voorwaarde is dat de sfeer authentiek en open is. Iedereen moet zich vrij en veilig kunnen voelen. Ruimte voor een persoonlijke beleving is belangrijk omdat je zo het contact met JeZelf, met je 'eigen wijsheid' kunt herstellen of versterken. 

Samen sta je sterk
Het reisgezelschap zal bestaan uit gelijkgestemde mensen. Dit heeft als absolute meerwaarde dat het je helpt situaties te herkennen. De ervaring leert dat dit extra steun geeft tijdens de reis. Het zijn mensen zoals jij en ik; geboeid door het leven, verlangend naar innerlijke rust, spirituele groei, geluk en voldoening. De leeftijd van de deelnemers variëren van ongeveer 28 tot 60. De ervaring heeft geleerd dat leeftijdsverschillen een waardevolle bijdrage kunnen geven aan jouw ontwikkeling.

Lichaam & Geest
Vakantie is belangrijk. Het is voor velen een moment om fysiek tot rust te komen. Maar ook spiritueel is het belangrijk om je accu op te laden. Mijn vakanties vormen een mooie combinatie van beide. Wil je het aardse genieten combineren met ervaringen die je ráken, die een ander licht werpen op jezelf en jouw leven? Dan is wellicht de tijd rijp om met mij mee op reis te gaan. Leeftijd is niet belangrijk, als je maar volwassen in het leven staat en je conditie een dergelijke reis toestaat.

Slotwoord
Ik vind het héérlijk en geniet er met volle teugen van om iedere keer weer, vanuit mijn hart, een reis te mogen organiseren. Om dat, wat ik hierdoor zelf mag ontvangen, ook mag delen en doorgeven. Een mooier bestaan is er toch niet? Dit lukt mij alleen door de hulp en samenwerking met de Lichtwereld waar ik onmetelijk dankbaar voor ben.